Всім привіт, посткільки тільки сьогодні сбди забрів... давно хотів взнати на рахунок вашого автобазару... чи варто туди їхати і чи там є нормальний вибір по запчастинам... (у мну ява 350/638). Якщо так, то підкажіть коли краще їхати (в який день). Бо тут (Івано-Франківськ) вибір ужасний.... якщо все піде добре, то після ремонту зустрінемся
Всім привіт, потрібна невелика допомога (порада)....
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22008-05-24 15:34:18
Здоров був, запчастини на Яву є але яка їх якість неможу сказати бо їзжу на Дніпрі. можеш написати що саме тобі потрібно я дізнаюсь і дам знати.
Поделиться32008-05-26 11:29:14
Здоров був, запчастини на Яву є але яка їх якість неможу сказати бо їзжу на Дніпрі. можеш написати що саме тобі потрібно я дізнаюсь і дам знати
Вже нетреба вчора був у вас... все що треба вже купив, хоть по цінам то саме виходить.. зато хоть вибір більший
якщо ще щось треба буде, то напишу, або перезвоню (кинь номер свій в ПМ).
+ одне що цікавило це "обвес" на яву... чи взагалі є, де можна на то глянути і скільки то коштує...
Отредактировано igorchik (2008-05-26 12:32:30)
Поделиться42008-05-28 18:23:15
привет. по поводу обвеса это на базаре нужно спрашивать но это я думаю не реально. я не встречал. можно чет конечно подобрать и доделать из китайского ну проще сделать из стекловолокно са мому