МотоциКлёвый форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » МотоциКлёвый форум » Полезные ссылки и помощь другим » Всім привіт, потрібна невелика допомога (порада)....

Всім привіт, потрібна невелика допомога (порада)....

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт, посткільки тільки сьогодні сбди забрів... давно хотів взнати на рахунок вашого автобазару... чи варто туди їхати і чи там є нормальний вибір по запчастинам... (у мну ява 350/638). Якщо так, то підкажіть коли краще їхати (в який день). Бо тут (Івано-Франківськ) вибір ужасний.... :( якщо все піде добре, то після ремонту зустрінемся ;)

0

2

Здоров був, запчастини на Яву є але яка їх якість неможу сказати бо їзжу на Дніпрі. можеш написати що саме тобі потрібно я дізнаюсь і дам знати.

+1

3

Rulya написал(а):

Здоров був, запчастини на Яву є але яка їх якість неможу сказати бо їзжу на Дніпрі. можеш написати що саме тобі потрібно я дізнаюсь і дам знати

Вже нетреба вчора був у вас... все що треба вже купив, хоть по цінам то саме виходить.. зато хоть вибір більший :)
якщо ще щось треба буде, то напишу, або перезвоню (кинь номер свій в ПМ).
+ одне що цікавило це "обвес" на яву... чи взагалі є, де можна на то глянути і скільки то коштує...

Отредактировано igorchik (2008-05-26 12:32:30)

0

4

привет. по поводу обвеса это на базаре нужно спрашивать но это я думаю не реально. я не встречал. можно чет конечно подобрать и доделать из китайского ну проще сделать из стекловолокно са мому :glasses:

0

Вы здесь » МотоциКлёвый форум » Полезные ссылки и помощь другим » Всім привіт, потрібна невелика допомога (порада)....